Zang

Nicole Reijmer geeft adem- en stemtherapie;

“Stemtherapie en zang hebben mijn bijzondere interesse. In 1990 studeerde ik reeds af op het onderwerp “logopedie en de zangstem in de lichte muziek”.

Na de opleiding logopedie deed ik diverse aanvullende cursussen op het gebied van stem en zang. Ik volgde vele zanglessen en heb ruimschoots podiumervaring. Op dit moment zing ik in een Bigband (jazz en poprepertoire) en ben singer-songwriter in een Americana band. Daarnaast specialiseer ik me nu op het gebied van Estill Voice.

U kunt bij mij terecht met stemproblemen bij spreken en/of zingen. Deze hulp wordt door de zorgverzekeraar vergoed. Check uw polis voor de details. Wel dient u bij stemproblemen altijd eerst met de huisarts te overleggen en om een verwijzing te vragen. Ik bied tevens hulp aan kinderen die last hebben van heesheid of keelpijn.

Als u komt voor zangles of presentatietechnieken, wordt deze niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik werk veelal in blokken van 10 lessen, altijd met duidelijke doelen en verbeterpunten. U leert uw stem bij het zingen of presenteren op een gezonde manier te gebruiken, uw mogelijkheden en klankkleuren kennen en deze passend bij uw stijl of voorkeur in te zetten. Techniek geeft vrijheid aan uw interpretatie.

Kinderen, tieners en jongvolwassenen zijn ook zeker welkom. Ik begeleid bijvoorbeeld richting schoolmusicals of solo-optredens.”

Neemt u contact op voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven.